De onderneming

SB-Railing, totaalleverancier van balustradesystemen en hekwerkcomponenten

'Profit by quality' is de slogan die SB-Railing in haar logo voert. Dit staat voor het uitgebreide assortiment balustradesystemen en losse hekwerkcomponenten. Bijna alle producten worden in eigen beheer ontwikkeld en moeten voldoen aan strenge interne kwaliteitseisen.

 

IMS Belgium N.V.

Kwaliteit en vertrouwen, dat is waar het om gaat in het zaken doen. SB-Railing wordt in België exclusief gedistribueerd door IMS Belgium, een allround leverancier en distributeur van staal, roestvast staal en aluminium. De onderneming is ISO 9001:2015 en CE gecertificeerd en geniet al meer dan 70 jaar een gerenommeerde naam binnen de staalbranche. Sinds 2015 is het bedrijf onderdeel van IMS Group, een Europees netwerk van speciaal staal distributeurs van o.a. kwaliteitsstaal, blank staal, gereedschapsstaal, roestvast staal en aluminium. Het concern is met 47 distributiecentra vertegenwoordigd in 10 Europese landen. In de huidige tijd is een betrouwbare partner van essentieel belang en die vindt u in IMS Belgium.

Vandaar het motto: 'Profit by quality'.

De hoogwaardige kwaliteit van de producten, een correcte behandeling, een goed advies, eventuele ondersteuning bij de uitvoering, de grote voorraad en snelle levering zijn de pijlers van het succes van SB-Railing.